HOME LAJME

ZBULOHET deklarata e mëparshme e Albin Kurtit:”Ata që mbështesin Amerikën dhe Rugovën janë kundër Kosovës”

ZBULOHET deklarata e vjetër e Albin Kurtit:”Ata që mbështesin Amerikën dhe Rugovën janë kundër Kosovës”.Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje,Albin Kurti,Në një gazetë “Frankfurter Allgemeine” ishte shprehur se :Të gjithë ata që e mbështesin Amerikën dhe Ibrahim Rugovën janë kundër Kosovës.Deklarata e plotë më poshtë
Këto ditë në mediat sociale po përhapet një montazh, një sajesë e radhës: Albin Kurti i paskësh thënë gazetës gjermane “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) se kush e mbështet Amerikën dhe Rugovën është kundër Kosovës. Këtë deklaratë Kurti e paskësh dhënë në fund të viteve 90-të. Si “dëshmi” sillet kinse një kopje e ballinës së gazetës gjermane dhe një foto ku shihen Kurti, një grua e panjohur (ndoshta Doris Pack?) dhe Bujar Dugolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *