HOME

Zeka: M’bajeni mendë, Ky Hakia prapë ka me ja thy qafen Albin Kurtit

Milaim Zeka thotë se Haki Abazi do t’ia th ejë prapë qafen Albin Kurtit me mengelen e Uashingtonit.

Haki Abazi, prape ka me ja thy q afen Albin Kurtit, me mengelen e Ëashingtonit

Taksa ja ka pas thy qafen, tash ambasada ne Jerusalem. Ata ambasade, jo Albini, po gjashte milion nuk munden me levize pa kerkesen e presidentit Biden, dhe miratimit nga ana e Izraelit.

Ja shkrimi tij:

https://www.facebook.com/milaimzekaobri/posts/1375078299520876

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *