HOME

Zoran Zaevi Ju Përgjërohej Shqiptarëve Në Maqedoni Ta Votojnë Sepse Do Zbardhte Rastin Monstra Ndërsa Tani Po Thotë: “Monstra Nuk Është Punë E Imja…”

Zoran Zaevi Ju Përgjërohej Shqiptarëve Në Maqedoni Ta Votojnë Sepse Do Zbardhte Rastin Monstra Ndërsa Tani Po Thotë: “Monstra Nuk Është Punë E Imja…”

“Monstra” nuk është punë e imja, tha Zaev në pyetje deputetësh.Deputetit të Alternativës, Skender Rexhepi për rastin “Monstra” i është përgjigjur kryeministri Zoran Zaev.Ai ka thënë se rastet e tilla, nuk janë punë e tij, as e Rexhepit, por e p okurorisë dhe gi yqësorit.“Jam takuar me familjet e të dy palëve, të ak huzuarve dhe të dëmtuarve. I kam dëgjuar. Por, në fund është gi yqësori ai që merr vendime. Pse atë vit kur keni bashkë me mua në pushtet, nuk keni

bërë diçka? Sepse nuk është puna ynë. As punë e juaja, e as e imja. Kjo është punë e P okurorisë Publike dhe e Gi ykatës”, tha Zaevi duke u përgjigjur pyetjes së deputetit, Skender Rexhepi, transmeton TV21.Por për këtë përgjigje, Rexhepi nuk është i kënaqur. Thotë se zgjidhje ka, duke pasur mbikëqyrës nga jashtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *